Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Πιερίας έκοψαν την βασιλόπιτα τους.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χοροεσπερίδα – κοπή πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΡΙΑ.

Μέσα σε ένα κλίμα συναδελφικό, γεμάτο κέφι, αλλά και αλληλεγγύη , οι απόμαχοι της δουλειάς έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της διοίκησης του σωματείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν, ο Β. Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ΙΚΑ Ελλάδας, Βασίλης Ρέβας, ο πρόεδρος, ο γραμματέας του σωματείου συνταξιούχων Λιτοχώρου.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του σωματείου μας, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους αλλά και τις οικογένειες τους εκ μέρους της διοίκησης του σωματείου χρόνια πολλά με υγεία για το 2020, έκανε σύντομη αναφορά στο νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει για ψήφιση στη βουλή η Ν.Δ, ως συνέχεια του νόμου Κατρούγκαλου ΣΥΡΙΖΑ .

Κάλεσε όλους τους συνταξιούχους, να δώσουμε το αγωνιστικό τους παρόν σε όλες τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα πάρει το σωματείο, οι ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα πρωτοβάθμια σωματεία και η ΣΕΑ συνταξιούχων. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας, τα δισέγγονα μας όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Μετά από το σύντομο χαιρετισμό του προέδρου, ακολούθησε το γλέντι, με ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα από λαϊκά και ποντιακά τραγούδια, από τους υπέροχους μουσικούς συντοπίτες μας.


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γιάννης Ευαγγελόπουλος  Αστέριος Κλιγκόπουλος