Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ.

Με μεγάλη επιτυχία και με ευχές αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε την ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2020 η κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία της ΟΕΒΕΠ.

Ο πρόεδρος κ. Χ. ΕΞΙΖΟΓΛΟΥ τόνισε ότι το 2019 ήταν ορόσημο για την λειτουργία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ διότι η ιστορία των 100 ετών ξεδιπλώνει όλες τις κοινωνικές, οικονομικές, πολίτικες στην Ελλάδα.

Τώρα όμως μπαίνουμε σε μια νέα δεκαετία που είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να λυθούν τα χρόνια προβλήματα που είναι ανοικτές πληγές για τις μικρές και πολύ μικρές επιχ/σεις., όπως: υπερφορολόγηση, υπερχρέωση, έλλειψη χρηματοδότησης, ασφαλιστικό κόκκινα δάνεια, παραεμπόριο κ.α.

Παρά την κρίση και την καταστροφή της μνημονικής περιόδου, που άφησε βαθιές πληγές στο σώμα και την ψυχή των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων, των συνταξιούχων και ολόκληρου του Ελληνικού λαού, πρότεινε να αντιπαλέψουμε αυτή την απαισιοδοξία και να καούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα βήμα μπροστά υπάρχει ακόμη ΕΛΠΙΔΑ που μπορεί αν το θέλουμε όλοι να γίνει πράξη.

Ευχή όλων είναι το 2020 να το καλωσορίσουμε ως έτος αισιοδοξίας, ελπίδας, ενότητας και να είναι αφετηρία μιας δημιουργικής περιόδου για όλες και για όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κιτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ./κ. Γεωργίου, Πατέρας Νικόλαος, εκπρόσωποι της κ. ΑΝΝΑΣ ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και του κ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ., ο αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης κ. Γ. Ντανταμης,,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Φ. Τερζόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Κατερίνης κ. Γ. Κυριακίδης και κ. Γ. Τσαλος, εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων Ταμείου Εμπόρων, οι διατελέσαντες πρόεδροι στην ΟΕΒΕΠ κ. Γ. Μελετλίδης και κ. Α. Βαρυτιμιδης και εκπρόσωποι των μελών σωματείων της ΟΕΒΕΠ.

Όπως συνηθίζεται στον τυχερό της εκδήλωσης τον κ. Δ. ΚΕΛΠΕΤΖΙΔΗ δόθηκε ένα συμβολικό δώρο.

Τέλος ο πρόεδρος εκ μέρους και του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης,

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΟΥΦΕ & ΤΟΝ κ.. ΜΕΛΕΤΛΙΔΗ ΗΛΙΑ ΓΙΑ τους ΚΑΦΕΔΕΣ.