Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Δεν ξεχνώ ποια κυβέρνηση ήταν...

ΙΜΙΑ 1996 - Τρία παλικάρια έχασαν την ζωή τους συνέπεια των τραγικών αποφάσεων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Όταν η Ελλάδα θρηνούσε τον χαμό τους, ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης ευχαριστούσε τους Αμερικανούς για την... βοήθεια τους! Νωρίτερα πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, έκαναν... τουρνέ στα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ στο Αιγαίο ετοιμαζόμασταν για πόλεμο.

Επί ΠΑΣΟΚ πάλι, η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια με τις καταστροφικές συνέπειες που όλοι μας βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε ακόμη και σήμερα. Επί ΠΑΣΟΚ πάλι, ήρθε και ισοπέδωσε τα πάντα, το τερατούργημα του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο ΕΝΦΙΑ...

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε. Η μνήμη είναι αυτή που προσδιορίζει την ανθρώπινη ζωή και είναι οδηγός μας για το μέλλον και όποιες αποφάσεις καλούμαστε να πάρουμε. Διαφορετικά θα είμαστε ένα κενό άψυχο κουφάρι που το μόνο που θα μας ενδιαφέρει θα είναι το τι θα φάμε και το τι θα πιούμε.

Οι ήρωες των ΙΜΙΩΝ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ, ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ θα μείνουν αθάνατοι και θα μας θυμίζουν πάντα ότι η αγάπη για την πατρίδα είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!