Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας:Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της


Συνεχίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας παρεμβάσεις που αφορούν καθαρισμό και αποκατάσταση φθορών τμημάτων του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υλοποιούν  το τελευταίο διάστημα με εντατικούς ρυθμούς εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της τουριστικής εικόνας της Πιερίας.


Στην 1η Παλαιά Εθνική οδό στο ύψος του Αιγινίου και στη Μεγάλη Γέφυρα έως τα  όρια του  νομού ολοκληρώθηκαν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος με ασφαλτοτάπητα.

Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος που περιλάμβαναν κλείσιμο λακουβών πραγματοποιήθηκαν στην 1η Παλαιά Εθνική οδό στο ύψος του Αγίου Δημητρίου έως τα  όρια του  νομού.

Σε παρεμβάσεις που αφορούν αποψίλωση χόρτων προχώρησαν  τις τελευταίες ημέρες υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην 5η Επαρχιακή οδό από Περιφερειακό Νέας Έφεσου έως Κονταριώτισσα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες κοπής της βλάστησης και κλαδέματος στην 13η  Παλαιά Εθνική οδό από Σβορώνο έως Μοσχοχώρι.

Η Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας έχει καταρτίσει σειρά εργασιών που σκοπό έχουν πρωτίστως τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης καθώς  και τη διαμόρφωση ιδανικών συνθηκών ανάδειξης της περιοχής.