Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Εργαζόμενοι , άνεργοι, απόμαχοι της δουλειάς, νέοι, και νέες,


Η Τ.Γ.  του ΠΑΜΕ  σας καλεί  να πάρετε  μέρος στη σύσκεψη-συζήτηση, με θέμα: Η ανατροπή των  μνημονίων, είναι ο μόνος δρόμος για να δει ο λαός μας φως στο τούνελ.
 Η  σύσκεψη  γίνεται στο πλαίσιο  δράσης που αποφάσισε  η  γραμματεία ενάντια στο 3ο  μνημόνιο και, θα συζητήσουμε την οργανωμένη κάθοδο στο συλλαλητήριο   του ΠΑΜΕ στη Διεθνή Έκθεση  Θεσσαλονίκης 5 Σεπτέμβρη, στέλνοντας μήνυμα ότι   τα μνημόνια θα ανατραπούν με τον αγώνα του λάου.
Η αστική  τάξη ας το βάλει καλά στο μυαλό της. Την  εργατική τάξη, δεν θα  τη μάθουν να  ζει  με  μισθούς και συντάξεις πείνας, με ελαστικές μορφές απασχόλησης,  χωρίς εργασιακά δικαιώματα, με συσσίτια, στη φτώχεια, την εξαθλίωση, κλπ., για να ζουν αυτοί μέσα στην χλιδή από τον ιδρώτα της. 
Σε αυτές τις συνθήκες να ζήσουν οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι,   οι ιδιοκτήτες των επιχειρηματικών ομίλων, η αστική τάξη. Όλοι αυτοί  που ρουφάνε το αίμα του λάου. Όλοι  αυτοί που με το πολιτικό τους  προσωπικό, τα κόμματα του κεφαλαίου, την Ε.Ε. κλπ,   επεξεργάζονται, ψηφίζουν,  και εφαρμόζουν πολιτικές  στοχοποίησης του λάου, για τα κέρδη  των μονοπωλίων. 

 ΌΛΟΙ  ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ  Π.Α.ΜΕ.  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28/8 ΣΤΙΣ 7μ.μ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ   ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ