Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πολυμελής αποστολή υψηλόβαθμων Σέρβων αξιωματούχων στο Δημαρχείο Κατερίνης Αύριο η τελετή αναγόρευσης του Dragan Markovic Palma σε επίτιμο δημότη Κατερίνης

Eπίτιμο δημότη Κατερίνης, θα ανακηρύξει ο Δήμος Κατερίνης, σε υλοποίηση της υπ’ αριθμόν 443/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Dragan Markovic Palma, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Δήμαρχο της πόλης Jagodina Σερβίας, Ιδρυτή, Πρόεδρο και Βουλευτή του κόμματος «Ενωμένη Σερβία».

Στην ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 28 Αυγούστου στο Δημαρχείο Κατερίνης αναμένεται να παραστεί πολυμελής αποστολή υψηλόβαθμων Σέρβων κυβερνητικών αξιωματούχων, αυτοδιοικητικών παραγόντων κ.α. εκπροσώπων της κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ζωής της Σερβίας.



Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης : «είναι η ελάχιστη ηθική ανταμοιβή και έπαινος για την πολύπλευρη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την καθοριστική συμβολή του κ. Dragan Markovic Palma στη διάδοση του φιλελληνισμού στην Σερβία».

Παράλληλα, το γεγονός θα καλύψουν και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης της Σερβίας και ειδικότερα ραδιοτηλεοπτικό συνεργείο του Εθνικού Δικτύου, του πρακτορείου ειδήσεων «Tanjug», των εφημερίδων «Alo», «Kurir», «Blic», καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης της πόλης Jagodina.

  
Πρόγραμμα τελετής:

11:00 – 11:30 π.μ. Προσέλευση.
11:30 π.μ. Υποδοχή Τιμώμενου Προσώπου.
11:45 π.μ. Προσφώνηση – Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
12:00 μ.     Χαιρετισμοί.
12:30 μ.μ. Έναρξη τελετής αναγόρευσης κ. Dragan Malkovic Palma ως επίτιμου Δημότη του  Δήμου Κατερίνης από το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη.

Απονομή αναμνηστικών.