Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Δημήτρης Ζησιμόπουλος: Να σεβαστούν οι πρόσφυγες τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΤΑΛΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ
.ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ .ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ .ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΞΥΠΟΛΗΤΗ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ 7 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΗΘΙΚΗ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ , ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ? ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΟΥΜΕ?ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ?
ΟΧΙ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ!. ΑΜΕΣΑ!!
ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ