Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Ποιους ενοχλεί η δράση της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης και προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο μάζεμα τροφίμων που γίνεται και που μοιράζονται σε άνεργες και άπορες οικογένειες, οι οποίες υποφέρουν κάτω από την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - Ε.Ε.- κεφαλαίου; Μια προσπάθεια που ξεκίνησε τον Οκτώβρη  έξω  από όλα σχεδόν τα σούπερ μάρκετ και αγκαλιάζεται πλατιά, συγκινητικά, από το λαό της Πιερίας και  από τους μικρούς και  μεσαίους  επαγγελματίες..
Η εταιρία LIDL πρέπει να δώσει εξηγήσεις στο λαό  της Πιερίας. Ποιος έδωσε την εντολή στον προϊστάμενο του καταστήματος LIDL (Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θες/κης), να καλέσει την αστυνομία για να διώξει  τους εκπροσώπους της Λ.Ε. από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος όπου στέκονται για να συλλέξουν προϊόντα από τους συμπολίτες τους;

Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης και οι εκπρόσωποι της δίνουν μάχη  για να απαλύνουν τη δυστυχία και τη φτώχεια που μαστίζει χιλιάδες  λαϊκές οικογένειες, αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών.. Ποιος  έδωσε το δικαίωμα σε αυτόν τον κύριο να  λέει  στους  εκπροσώπους της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  που  μάζευαν τρόφιμα έξω από το σούπερ μάρκετ οτι ο αγωνιζόμενος λαός οδήγησε  τη χώρα εδώ; Μας γεμίζει πολλά ερωτηματικά η στάση της αστυνομίας και η ανοχή που έδειξε τόσο στην εταιρία όσο και στον συγκεκριμένο προϊστάμενο, ο οποίος μπροστά τους ήθελε να υποβάλει και ερωτήσεις στους εκπροσώπους της Λ.Ε.. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό  προς πάσα  κατεύθυνση οτι τέτοιες συμπεριφορές δεν μας πτοούν, ούτε μας φοβίζουν και τους  καταγγέλλουμε στο λαό της Πιερίας.
Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  δεν πρόκειται  να υποχωρήσει σε  εγκάθετα παπαγαλάκια, ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .  Θα  απαντήσουμε  πιο αποφασιστικά, με  πείσμα  και μαχητικότητα, για  να σταθούμε δίπλα στη λαϊκή οικογένεια, εκφράζοντας την ταξική μας αλληλεγγύη για να ανακουφίσουμε όσο αυτό είναι δυνατόν τα ταξικά μας  αδέλφια, όσο και αν αυτό κάποιους τους πονά.
Θα συνεχίσουμε το μάζεμα και τις διανομές τροφίμων, ρούχων ,το λαϊκό φροντιστήριο, τις  κινητοποιήσεις για να μη μείνει καμία λαϊκή οικογένεια χωρίς ρεύμα, όπως κάναμε πριν λίγες μέρες με μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ όπου η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης απαίτησε την επανασύνδεση  το ρεύματος σε δυο  λαϊκές οικογένειες. Θα σταθούμε δίπλα στους αγώνες  των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή χωρίς φτώχεια και δυστυχία. .

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ