Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Συγχαίρω θερμά την Κατερίνα Νικολαΐδου και την Σοφία Ασουμανάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στην κατηγορία του διπλού σκιφ γυναικών, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας, το οποίο διεξήχθη στη Λουκέρνη.

Οι πρωταθλήτριές μας απέδειξαν ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία πληρώματα στον κόσμο, ενώ η νέα αυτή διάκριση δημιουργεί υψηλές προσδοκίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.


Παράλληλα, μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς εμπνέει τη νέα γενιά στον δικό της καθημερινό αγώνα, για την κατάκτηση υψηλών στόχων.

 
Συγχαρητήρια επίσης απευθύνω σε όλη την μεγάλη οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, στους προπονητές, στο Δ.Σ. και στους γονείς της Κατερίνας, οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν την πρωταθλήτριά μας.

Εύχομαι από καρδιάς στο ελληνικό δίδυμο υγεία και δύναμη, προκειμένου η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να στεφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης