Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στη «χρυσή» μας Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη και στην Κατερίνα Νικολαϊδου και τη Σοφία Ασουμανάκη για την 4η θέση στον κόσμο στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Με συγκίνηση απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη «χρυσή» Ολυμπιονίκη από τη Δράμα, Άννα Κορακάκη, για τα δύο ολυμπιακά μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο,  που κατέκτησε στη σκοποβολή, στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η σπουδαία αθλήτρια είναι η πρώτη μετά από 100 χρόνια που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή και πατέρα της Άννας, Τάσο Κορακάκη, για την επιτυχία αλλά και το ήθος της αθλήτριας.

 
Ευχόμαστε στην Άννα να είναι υγιής και πάντα να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά της στους Ολυμπιακούς  Αγώνες, προβάλλοντας την ποιότητα των Ελλήνων αθλητών αλλά και τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και χαρά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ελληνικό πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών της κωπηλασίας με την εξαιρετική αθλήτρια,  Κατερίνα Νικολαΐδου, του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και τη Σοφία Ασουμανάκη του Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών, για την 4η θέση που κατέλαβαν στον κόσμο στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η θαυμάσια παρουσία των κοριτσιών και η 4η θέση που συνιστά σπουδαία επιτυχία για το πρωτοεμφανιζόμενο Ελληνικό πλήρωμα, επιβεβαίωσαν την αξία τους και δικαίωσαν τους κόπους, τους αγώνες και τις θυσίες τους, κάνοντας υπερήφανη την Ελλάδα, αλλά κυρίως την Πιερία για τις διακρίσεις των αθλητών της σε  μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης που με μεθοδικότητα, επαγγελματισμό και σωστή προετοιμασία συμβάλει στην ανάδειξη του ταλέντου των αθλητών και στην ανοδική και επιτυχημένη τους αθλητική πορεία, προβάλλοντας τα ελληνικά χρώματα και τον τόπο μας στο εξωτερικό.

Από καρδιάς ευχόμαστε στις αθλήτριες να έχουν υγεία, δύναμη, πάντα επιτυχίες και ευελπιστούμε να υπάρξουν ανάλογες ευκαιρίες και στο μέλλον για το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αποτελώντας πρότυπο για τη νεολαία και αναμφισβήτητα την καλύτερη προβολή της Ελλάδας και της Πιερίας ειδικότερα.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

                                                         Σοφία Μαυρίδου