Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια στην Ολυμπιονίκη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, καθώς και στην Κρητικιά συναθλήτριά της, Σοφία Ασουμανάκη

Συγχαρητήρια στην Ολυμπιονίκη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, καθώς και στην Κρητικιά συναθλήτριά της, Σοφία Ασουμανάκη, για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ένας πολυπόθητος στόχος, ο οποίος επετεύχθη μετά από ατελείωτες ώρες προπόνησης και υπερπροσπάθειας, τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής, καθώς και μέσα από τη στήριξη των οικογενειών, των φίλων και των προπονητών τους.


Ένα μεγάλο μπράβο επίσης, σε όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που συνεχίζει να βγάζει πρωταθλητές. Ας στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο τις προσπάθειές τους.
Μετά από το πρόσφατο ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Γαλλία, την πρωτιά και τον πολύ καλό χρόνο στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και την τέταρτη θέση στον τελικό του Ρίο, το μέλλον ανήκει στην Κατερίνα Νικολαΐδου και τη Σοφία Ασουμανάκη.
Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, τις περιμένει το μετάλλιο!