Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΣΦΚ Πιερικός: Απάντηση προς Κώστα Παπαδόπουλο και ...επενδυτή


Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός συνεδρίασε έκτακτα για να αξιολογήσει την πρόταση η οποία κατατέθηκε στον σύλλογο από τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος εκπροσωπώντας μαζί με τον κ. Σακελίου, τον φερόμενο ως... επενδυτή κ. Λιναρδή, και παρουσίασαν στην επιτροπή του 15μελούς σχήματος της διοίκησης του συλλόγου μας την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στα γραφεία του ΣΦΚ Πιερικός στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης.

Κατόπιν αυτής έλαβε την παρακάτω απόφαση:
Η πρόταση του ενδιαφερόμενου και φερόμενου ως «επενδυτή» για την ομάδα του Πιερικού δεν γίνεται αποδεκτή. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. του συλλόγου, το οποίο συνεχίζει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις του απέναντι στη Γ.Σ. των μελών του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης.

Ευχαριστούμε πολύ τον Κατερινιώτη και συμπατριώτη μας νομικό και πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλο για το ανιδιοτελή και αγνό προς τον σύλλογο ενδιαφέρον του.

Άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη και την ευαισθησία του απέναντι στο όνομα και την ιστορία του Πιερικού, τα χρόνια που υπηρέτησε από διάφορα πόστα τον σύλλογο με αποκορύφωμα αυτά τα οποία πρόσφερε κατά τη θητεία του στον προεδρικό θώκο.

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να στρατευτούν στο πλευρό της σημερινής και νόμιμης διοίκησης του ΣΦΚ Πιερικός, η οποία σοβαρά, αργά μεν αλλά σταθερά δε, υλοποιεί με προγραμματισμό τις δεσμεύσεις της.

Δεν περισσεύει κανείς.
Όλοι στο πλευρό της ομάδας μας!

Για τον ΣΦΚ Πιερικό
Το Δ.Σ.