Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Ο.ΚΑΤ.

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Ο.ΚΑΤ.
Με τρία μετάλλια, ένα από κάθε χρώμα, επέστρεψαν οι 9 κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργανώθηκαν στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, συμμετείχαν αθλητές από 9 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πήρε μέρος με 9 αθλητές σε 6 πληρώματα, κατακτώντας τρία μετάλλια, ένα χρυσό ένα αργυρό κι ένα χάλκινο, ενώ όλα ανεξαιρέτως τα πληρώματα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Μπικογιάννη.

Το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο αγώνισμα της δικώπου ανδρών κατέκτησαν οι 1οι Πανελληνιονίκες 2016 σε αυτό το αγώνισμα, Ζέρβας Ειρηναίος και Κακούρης Νίκος, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο τους.


Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι νεαροί αθλητές Τρανός Ιωάννης και Ντέηβι Κωνσταντίνος στο αγώνισμα του διπλού σκιφ παίδων 12-14 ετών, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μπούσιου Ελένη τερματίζοντας στην 3η θέση σε μια πολύ δυνατή κούρσα, στο αγώνισμα του σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.


Στην 4η θέση του αγωνίσματος του σκιφ κορασίδων τερμάτισε η Κούρτη Κατερίνα, ενώ στην 5η θέση τερμάτισε το πλήρωμα του διπλού σκιφ κορασίδων 12-14 ετών με τις Καρπούζα Κυριακή και Καριπίδου Βασιλική. Τέλος, στην 6η θέση τερμάτισε ο Καριπίδης Σάββας στο αγώνισμα του σκιφ παίδων. Κοντά στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στη θεσσαλονίκη, βρέθηκε η Ολυμπιονίκης του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κατερίνα Νικολαΐδου στηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα συμμετάσχει στους Διεθνείς Κωπηλατικούς Αγώνες «Alexander the Great Regatta 2016» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στις 2 Οκτωβρίου.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων
Κώστας Σακκάς