Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος


Με αφορμή την εξαιρετική συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής με μία από τις καλύτερες, παγκοσμίως καταξιωμένες, βυζαντινές χορωδίες, την Πολυφωνική Χορωδία του Πατριαρχικού Ναού του Βελιγραδίου που διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την προηγούμενη εβδομάδα, στην Παραλία Κατερίνης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γιώργος Ζωγράφος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφέρουν στην επιστολή τους: «Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας ευχαριστεί θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνoς, κ. Γεώργιο για την υπέροχη Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατριαρχικού Ναού Βελιγραδίου που έλαβε μέρος στην Παραλία την Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Παραλίας».

Να σημειωθεί, ότι εκτός από τη μουσική αυτή εκδήλωση που προσέλκυσε πλήθος κόσμου, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος μέσα στο καλοκαίρι πραγματοποίησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής, τέλεση Ιερών ακολουθιών και της Θ. Λειτουργίας στα ελληνικά και σλαβονικά, χάριν των χιλιάδων Ορθόδοξων παραθεριστών από χώρες των Βαλκανίων.