Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αγιασμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Εφέσου ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ

Το απόγευμα της Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ» ο καθιερωμένος αγιασμός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου. 

Μετά το πέρας της τελετής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στο συμβούλιο, τα μέλη και τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, μία ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη από επιτυχίες. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατσαρέλας Χρήστος, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο και τους ιερείς για την παρουσία τους στην τελετή του αγιασμού, τόνισε το σημαντικότατο ρόλο που διαδραματίζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι στις τοπικές κοινωνίες και ευχήθηκε με τη σειρά του μία επιτυχημένη χρονιά.


Στον αγιασμό παραβρέθηκαν επίσης, οι ιερείς των δύο ενοριών της Νέας Εφέσου, πατήρ Νικόλαος Δασιόπουλος & πατήρ Δημήτριος Ζορμπάς, ο αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Παντελεήμων, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, μέλη του συλλόγου και αρκετοί κάτοικοι του χωριού. Τέλος, στον Σεβασμιότατο και τους ιερείς δόθηκαν ως αναμνηστικό, ένα ημερολόγιο του συλλόγου για το έτος 2017, ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν διάφορα γλυκίσματα.