Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ Κ.ΚΑΡΥΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ Κ.ΚΑΡΥΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε με επιτυχία, ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου σε αίθουσα της Νέας Εφέσου.
Ο Πρόεδρος Α.Παπανικολάου και το Δ.Σ. του Συλλόγου, που ιδρύθηκε το 2014, αποφάσισε φέτος να απονείμει τιμητική διάκριση στον πρωταθλητή κωπηλασίας, απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. και σημερινό Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κωνσταντίνο Καρυώτη, για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό της Πιερίας και ειδικότερα τις Παγκόσμιες ( 2 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα) και Ολυμπιακές διακρίσεις (συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992). 

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον κο Καρυώτη έκανε ο γυμναστής και Πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης Θ. Παυλίδης.

Για τις διεθνείς και Ολυμπιακές διακρίσεις του στο αγώνισμα του μήκους, τιμήθηκε επίσης ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, τον οποίο εκπροσώπησε στην εκδήλωση, ο κος Ι.Καραφουλίδης.

Στον χορό γυμναστών παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθ. Λιακόπουλος, ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Πιερίας Ημαθίας Κώστας Μπουζιώτας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Α΄θμιας Β.Λάμπρου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Α΄θμιας Σ.Σιονακίδης, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Γ.Βαρδακώστας και πολλοί γυμναστές και φίλοι του αθλητισμού, ενώ το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης εκπροσώπησαν εκτός του Προέδρου κου Καρυώτη και ο Αντιπρόεδρος κος Κώστας Σακκάς.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων
Κώστας Σακκάς