Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, όπου και χειρουργήθηκε ο πατέρας μου.
Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα με τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους, με ήθος και αξιοπρέπεια. Δίνουν καθημερινά τον εαυτό τους για να φανούν χρήσιμοι στους συνανθρώπους τους.


Ευχαριστούμε τους ουρολόγους ιατρούς κ.κ. Θεόδωρο Γκοράνη, Βασίλειο Χαραλαμπίδη, τον αναισθησιολόγο ιατρό κ. Μητσοκάπα, την κα. Αικατερίνη Τσαρούχα και κα. Ελένη Κιπρεξίδου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και την ομάδα της χειρουργικής κλινικής, για τις ιατρικές επιστημονικές υπηρεσίες, την φροντίδα και τον επαγγελματισμό τους.

Η οικογένειά μας κι εγώ σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε τη λαμπρή σας πορεία βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, διότι το επάγγελμά σας μετατρέπεται σε λειτούργημα βάσει της αντίληψης ότι η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό.

Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης το θεωρώ ένα υπόδειγμα του είδους που χάριν στις προσπάθειες του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει και της διοίκησης αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης, δάσκαλος
Κατερίνη 1/2/2017