Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Λαϊκή Ενότητα Πιερίας-Ανεπιθύμητος στην Πιερία ο νεοναζί Κασιδιάρης

Λαϊκή Ενότητα Πιερίας-Ανεπιθύμητος στην Πιερία ο νεοναζί Κασιδιάρης
Την Κυριακή 12 Μαρτίου, θα επισκεφτεί την πόλη μας ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Η «πολιτική του ομιλία», ας μην έχουμε αυταπάτες, δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα μίσους κατά πάντων που θα αποσκοπεί στον κοινωνικό διχασμό.


Ένας θαυμαστής του ναζισμού θα μιλήσει στον τόπο που υπέφερε τα πάνδεινα από τις θηριωδίες και τις ωμότητες του. Ωμότητες που συνεχίζουν έως σήμερα οι εκπρόσωποί του νεοναζιστικού μορφώματος απέναντι σε κάθε έναν και κάθε μία που δεν ταιριάζει στην «ιδεολογική» τους ταυτότητα. Οι άνθρωποι που δεν διστάζουν να βγάζουν μαχαίρια και να σκοτώνουν, τους βλέπουμε να περιφέρονται ελεύθερα στη χώρα εκφωνώντας «πολιτικούς» λόγους με μισάνθρωπο και τοξικό περιεχόμενο.

Απέναντι στο φαινόμενο αυτό δεν έχουμε παρά να αντισταθούμε. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι στην κρίση της δικαιοσύνης και όχι στο κοινοβούλιο ή στις αίθουσες συζητήσεων. Είναι το πολιτικό έκτρωμα που ανέδειξαν οι μνημονιακές πολιτικές και η εξαθλίωση του λαού μας. Η συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση των πολιτών θα πρέπει να εκφραστεί με την καταδίκη των πιο σκοτεινών δυνάμεων. την ανατροπή των κυβερνήσεων και του συσήματος που γεννάει την φτώχεια, τις αδικίες και το μίσος.