Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Οι προετοιμασίες για τον 4ο Δρόμο Αλληλεγγύης εντείνονται

Οι προετοιμασίες για τον 4ο Δρόμο Αλληλεγγύης εντείνονται
Η Iερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και η Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης συνδιοργανώνουν τον 4ο Δρόμο Αλληλεγγύης 5.000μ. ο οποίος υποστηρίζεται από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα ενώ παράλληλα έγινε και η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση.

Οι διοργανωτές έδωσαν το πλαίσιο στο οποίο πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Κατερίνη και τόνισαν το κύριο σκοπό του αγώνα και τη στήριξη στο Ειδικό Σχολείο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης π. Κυριάκος Κοκελίδης, ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» κ. Ευάγγελος Γερομιχαλός, ο Διοικητής του Α.Τ. Τροχαίας Κατερίνης κ. Δημήτριος Τσαουσίδης, η Υποδιευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κα Άννα Μποβολή, η Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κατερίνης κα Λίτσα Λέκκα, η Υπεύθυνη καλύψεων του Σώματος Εθελοντών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Αθηνά Αμανατίδου, το μέλος Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και εθελοντής του Ε.Ε.Σ. κ. Γεώργιος Συρανίδης καθώς και εθελοντές της ενορίας

Με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριάκος Κοκελίδης εξήρε το έργο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κατερίνης και μίλησε με θερμά λόγια για το εκπαιδευτικό προσωπικό για την αγάπη και την στήριξη που δείχνουν στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Για την ετοιμότητα της Τροχαίας Κατερίνης μίλησε ο Διοικητής της κ. Δημήτριος Τσαουσίδης, ο οποίος συνεργάζεται τις τελευταίες ημέρες τόσο με τους εθελοντές της ενορίας και τις εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν τον αγώνα όσο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με πολυπληθέστατη ομάδα εθελοντών διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα συμμετέχει, όπως κάθε χρόνο, το παράρτημα Κατερίνης όπως δήλωσε η υπεύθυνη καλύψεων του Ε.Ε.Σ.

Τους χαιρετισμούς του Προέδρου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας κ. Αλέξανδρου Πούλιου μετέφερε ο κ. Ευάγγελος Γερομιχαλός, ο οποίος τόνισε ότι όλο το Διοικητικό Συμβούλιο εργάζεται εντατικά και συνεργάζεται με την ενορία σε τεχνικά και οργανωτικά θέματα, ενώ μίλησε για μαζική συμμετοχή των μελών του συλλόγου τα οποία ανταποκρίνονται πάντα σε αγώνες που έχουν χαρακτήρα αλληλεγγύης.

Τέλος, η Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου και η Υποδιευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ζήτησαν από τον π. Κυριάκο να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες τους στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τη διοργάνωση και έδειξε ενδιαφέρον για το έργο που επιτελούν και ευχήθηκαν η Ιερά Μητρόπολη να συνεχίσει το πλούσιο και πολυσχιδές έργο της.

Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές συνεχίζονται και αριθμοί δίνονται κάθε απόγευμα από την Ενορία Αγίου Χαραλάμπους μετά τις 6 μ.μ. Το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου θα ανοίξουν τα γραφεία του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας στην συμβολή των οδών Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα (περιοχή Γερμανικών) για να δηλώσουν όσοι δεν θα μπορούν καθημερινές και για να παραλάβουν των αριθμούς τους όσοι δήλωσαν ηλεκτρονικά μέχρι τώρα.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6976692445 και 2351020150.

Οργανωτική επιτροπή και εμπλεκόμενοι φορείς έδωσαν ραντεβού τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 7μ.μ., στην αφετηρία του αγώνα, όπου φέτος αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ συμμετοχών.