Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων
Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων. Καλή επιτυχία για το νέο ξεκίνημα της ζωής τους, που δικαιώνει τη σκληρή δουλειά, τις θυσίες, την αγωνία και τα άγχη των προηγούμενων χρόνων. Τους εύχομαι πρωτίστως υγεία, δύναμη, επιτυχίες για τη διάρκεια των σπουδών τους καθώς και μια ευχάριστη φοιτητική ζωή.


Συγχαρητήρια απευθύνω και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών και με την ενθάρρυνση και την αγάπη τους συνέβαλαν στην επιτυχία των παιδιών αποτελώντας πρότυπο και στήριγμα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να μην απογοητεύονται, να έχουν αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, πίστη στα όνειρά τους, δύναμη και υπομονή για την επόμενη προσπάθεια. Επίσης, καλή τύχη και σταδιοδρομία σε όσους επιλέξουν άλλους δρόμους σπουδών. Να θυμούνται ότι η ευτυχία, η

προσωπική και αργότερα η επαγγελματική καταξίωση και η επαγγελματική αποκατάσταση δεν ταυτίζονται αποκλειστικά με την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή τώρα ξεκινά και είναι γεμάτη από ευκαιρίες και προκλήσεις.

Καλή πρόοδο σε όλους!

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ