Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΘΕΜΑ : «ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ»
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πλαίσιο προώθησης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Πιερίας, διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση για τις επιχειρήσεις της Πιερίας, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 11:00 π. μ. στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας ( 3ος όροφος).



Η πολιτικο-εμπορική αντιπροσωπεία της πόλης της Γιαγκοντίνα θα αποτελείται από τους:

1.Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα, Πρόεδρο του κόμματος «Ενωμένη Σερβία», Βουλευτή και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Γιαγκοντίνα

2.Ράτκο Στεφάνοβιτς, Δήμαρχο της πόλης Γιαγκοντίνα

3.Γκόραν Μιλοσαβλιέβιτς, Επικεφαλή του Νομού Πομοράβλιε

4.Ντάρκο Μίλετιτς, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας στη Γιαγκοντίνα

5.Μάρκο Μάλικοβιτς, Διευθυντή του Κέντρου Φοιτητών στην Γιαγκοντίνα

6.Νικόλα Ραντοσαβλιέβιτς, Πρόεδρο του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος στη Γιαγκοντίνα, επιχειρηματία και παραγωγό επίπλων

7.Μπάνε Γιόβιτς, ιδιοκτήτη εταιρίας που ασχολείται με εμπόριο, τουρισμό και εξόρυξη.

Στόχος της συνάντησης είναι η έγκυρη ενημέρωση των επιχειρηματιών της Πιερίας για το οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον της γειτονικής Γιαγκοντίνας, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξης εμπορικών και οικονομικών συνεργασιών.

Σκοπός της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι να αξιοποιηθούν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό οι δυνατότητες προώθησης και συνεργασίας των τοπικών επιχειρήσεων, παρέχοντας στους επιχειρηματίες ολοκληρωμένη ενημέρωση και πληροφόρηση.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή για το κοινό.