Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ο (ψευδο)σουλτάνος δαιμονίζεται!...

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Ο φαυλεπίφαυλος αρχιμαφιόζος της Άγκυρας μηχανεύεται μέρα-νύχτα ό,τι κακό εναντίον της Ελλάδος. Έμμονη ιδέα του να (δια)πράξει ό,τι κάκιστον, ό,τι ακατανόμαστον κατά της Πατρίδος μας.

Από δίπλα αναγκαίοι συνεργοί του οι επιφανείς Ευρωπαίοι «εταίροι» μας. Γνωρίζουν την αλήθεια, και όμως την αντιπαρέρχονται. Πολύ χοντροκομμένο ωστόσο το τελευταίο ευρω-τερατούργημά των Βρυξελλών: Η απίστευτη «παράλληλη δομή»- συμφωνία τού (ψευδο)σουλτάνου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σ. Μισέλ και την Ούρσουλα Φον ντερ Λάϊεν, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι εν λόγω πρόεδροι, αν και η κοινή Δήλωση Ε.Ε.- Τουρκίας της 6ης Μαρτίου 2016 είναι προ πολλού νεκρή, την θεωρούν ισχύουσα με όλες τις έννομες συνέπειές της.

Η Ε.Ε. δυστυχώς από μακρού έχει παύσει να αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό. Λειτουργεί μάλλον ως φιλολογικός Σύλλογος παρά ως πολιτικό όργανο. Δεν εκπλήσσει επομένως η «παράλληλη» δομή επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης με τον (ψευδο)σουλτάνο, με παρασκηνιακό διάλογο. Αλλά δικαιούμαστε και οφείλουμε να αντιδράσουμε αποφασιστικά για να ματαιώσουμε τα τεκταινόμενα και να αποτρέψουμε επανάληψή τους στο μέλλον.

«Ε.Ε. και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» αδιαφορίας και απραξίας όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα που αφορούν και την χώρα μας.

Η αθλιότητα του βρώμικου γείτονα εντείνεται. Η ακτοφυλακή του εμβόλισε προχτές σκάφος του Λιμενικού μας, τα F-16 του πετούν πάνω από τους άνδρες μας στις Καστανιές. Ψευδολογεί ασυστόλως. Κατασκευάζει πελώρια ψεύδη για τάχα νεκρούς μετανάστες- αυτός ο δήθεν προστάτης τους.

Δυστυχώς παρασύρει - στην πραγματικότητα εξαγοράζει - και σοβαροφανή, ίσως και σοβαρά, ΜΜΕ. Last but not least στη γλώσσα του Τραμπ το fake news εναντίον της Ελλάδος το οποίο κατήγγειλε προσφάτως η πρώην πρύτανης Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.

Οι «αρθρογράφοι» κατηγορούν την Ελλάδα ότι τάχα δημιούργησε κρυφό τόπο στον οποίο- υποτίθεται- μεταφέρουν τους παράνομους μετανάστες, που λαθραία περνούν τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο. Και τάχα τους αφήνουν εκεί επί 24ωρο χωρίς νερό και φαγητό, τους αφαιρούν τα υπάρχοντά τους, και γενικώς τους βασανίζουν!!!

Η περιγραφή, όπως θα την χαρακτήριζε ο Βιργίλιος, είναι miserabile visu και incredibile dictu, «οικτρόν ιδείν και απίστευτον ειπείν».

Η συνέχεια είναι ενδιαφέρουσα:

Ο επικεφαλής δημοσιογράφος, που παρέσυρε και άλλους τρεις συναδέλφους του να θέσουν την υπογραφή τους κάτω από το κατάπτυστο αυτό άρθρο, δηλώνει ότι..... "παραπληροφορήθηκε" από πληροφοριοδότη που εμφανίστηκε Σύριος, αλλά ήταν … Τούρκος, και τα όσα κατηγόρησε για τους Έλληνες δεν ανταποκρίνονται στα πράγματα!!!!!!!

Ναι, αλλά δεν μπορεί αυτή η βρώμικη υπόθεση να κλείσει έτσι όπως στα παιδικά παραμύθια με την επωδό «έζησαν αυτοί καλά και ‘μεις καλύτερα». Η επιπολαιότητα έως ηλιθιότητας των κυρίων αυτών δημοσιογράφούντων ή δημοσιολογούντων ατόμων πρέπει να τιμωρείται δεόντως για να συμμορφωθούν οι δράστες και κάθε επόμενός τους να μην μπορεί να «παίζει εν ου παικτοίς».

Οι Έλληνες βομβαρδιζόμεθα αυτόν το καιρό από την βρώμικη προπαγάνδα του νεοοθωμανού γείτονα ο οποίος δεν ορρωδεί προ ουδενός για να κατασυκοφαντήσει και βλάψει την Ελλάδα.

Προχθές σε ένα τρομώδες παραλήρημά του μας συνέκρινε με τους … ναζί! Εννοείται ότι δευτερος όρος σύγκρισης με τους ναζί είναι μόνον ο ίδιος και πας όμοιός του! Συμπέρασμα: Ο (ψευδο)σουλτάνος δαιμονίζεται!...







* Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης