Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Εκτεταμένες απολυμάνσεις σε εξέλιξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαρκής ροή ενημέρωσης για όλα τα επικαιροποιημένα μέτρα /οδηγίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα του Δήμου.

Με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών και την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει με ειδικά συνεργεία το πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων σε δημόσιους – κοινόχρηστους χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό, νωρίς το πρωί έγινε απολύμανση στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Καλούνται οι δημότες να επιδείξουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ενημερώνονται τακτικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Κατερίνης για όλα τα επικαιροποιημένα μέτρα /οδηγίες που λαμβάνονται.

Με μέριμνα του Γραφείου τύπου του Δήμου Κατερίνης συνεχής ροή ενημέρωσης για ό, τι νεότερο προκύπτει σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.katerini.gr και αποστέλλονται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Τέλος, υπενθυμίζεται, ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού ενημερώνει για τον τηλεφωνικό αριθμό 1135, στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για κάθε σχετική με τον κορωνοϊό πληροφορία.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!