Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα προαγωνιστικά τμήματα για την ερχόμενη αγωνιστική

Θα λειτουργήσουν τμήματα όλων των ηλικιών ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία, με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως αυτά επιβάλλονται από τον ΣΕΓΑΣ και την Πολιτεία.

Επίσης θα λειτουργήσουν τμήματα προετοιμασίας υποψηφίων για τις στρατιωτικές σχολές, σχολές αστυνομίας και ΤΕΦΑΑ, τμήματα γενικής άθλησης και ενίσχυσης της φυσικής κατάστασης παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου.

Εγγραφές και πληροφορίες κάθε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου ώρες 5:00 – 7:00 μ.μ. στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και από την εντεταλμένη προπονήτρια Χριστοφορίδου Ελισσάβετ.

Σε πρώτη φάση θα γίνουν οι προεγγραφές των παιδιών και θα ακολουθήσει από την επόμενη εβδομάδα ο χωρισμός των τμημάτων με τα καινούρια παιδιά.

Τα εγγεγραμμένα από τις προηγούμενες χρονιές παιδιά θα ενημερωθούν από τους προπονητές τους για την έναρξη των προπονήσεων.

Για το τμήμα ΚΟΡΙΝΟΥ θα γίνουν εγγραφές στο χώρο προπόνησης (Δημοτικό Γήπεδο Κορινού) από την προπονήτρια Άσπα Κατσούρα.

ΚΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ