Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η «ομορφιά» της φιλικής συνάντησης ανθρώπων σε φιλικό αγώνα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς

Η «ομορφιά» της φιλικής συνάντησης ανθρώπων σε φιλικό αγώνα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς
Απρόοπτη συνάντηση δυο φίλων προπονητών πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους βρέθηκαν τυχαία και συναντήθηκαν στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς στο φιλικό παιχνίδι του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ με τον ΠΙΕΡΙΚΟ...

ο λόγος για τον Γιάννη Συμεωνίδη από το τεχνικό επιτελείο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ προπονητής τερματοφυλάκων και του Κωνσταντίνου Τσακιρίδη προπονητή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στο Κιλκίς.

Εξάλλου ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης κατάγεται κατά το ήμισυ από την Κατερίνη και έχει αρκετούς φίλους και γνωστούς στην αποστολή και στη διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό και όμορφο κλίμα μιας και ο Κωνσταντίνος επισκέπτεται τακτικά την Κατερίνη και παρακολουθεί από κοντά τον ΠΙΕΡΙΚΟ όποτε μπορεί λόγω των υποχρεώσεων του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς». Οι δυο φίλοι τα είπαν ανταλλάσοντας απόψεις. Τους ευχόμαστε καλή πορεία και επιτυχίες με τις ομάδες τους και πάντα να βρίσκονται με χαρά στα γήπεδα και όχι μόνο.


Στις φωτογραφίες οι δυο προπονητές Γιάννης Συμεωνίδης, Κωνσταντίνος Τσακιρίδης και στην επόμενη Κώστας Σαμανίδης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και Κωνσταντίνος Τσακιρίδης.