Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Αλχαζίδης Αναστάσιος Κάτοικος : Νέας Τραπεζούντας



Αυτή η τρύπα δημιουργήθηκε μετά τις προχθεσινές βροχοπτώσεις βρίσκετε επί της οδού Γ. Βασιλειάδη δηλαδή στον κεντρικό δρόμο που δέχεται την περισσότερη κίνηση τόσο των Ι.Χ αλλά και των βαρέων οχημάτων όπως τα μαθητικά λεωφορεία το αστικό της γραμμής αλλά κυρίως τα απορριμματοφόρα του δήμου Κατερίνης αλλά και του Δήμου Πύδνας τα οποία διέρχονται μέσα από το χωριό για να πάνε στο ΧΥΤΑ κάτι που παρά τις επανειλημμένες μας εκλύσεις τόσο προς τους οδηγούς όσο και τους αρμοδίους και των δύο Δήμων   από πέρυσι και παρά του ότι υπάρχει άλλος δρόμος εξακολουθούν να διέρχονται μέσα από το χωρίο ..


Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι  η τρύπα κάτω από το οδόστρωμα έχει αδειάσει σε διάμετρο τουλάχιστον ενός μέτρου και βάθος περίπου μισό μέτρο κάτι που σίγουρα αποτελεί κίνδυνο ιδιαίτερα για τα βαρέα οχήματα αν περάσουν από πάνω να υποχωρήσει το οδόστρωμα και κυριολεκτικά να βρεθούν στον υπόνομο που είναι από κάτω ..

Το Σάββατο ενημέρωσα τηλεφωνικά τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Λεωνίδα Ζανέτα ο οποίος μου υποσχέθηκε ότι θα στείλει κάποιων να αποκαταστήσει την ζημία ..

Όντος αυτό έγινε σήμερα το μεσημέρι ήρθε ένα σκαπτικό μηχάνημα με έναν κουβά χαλίκι και ο χειριστής του αφού έσπασε το οδόστρωμα μπάζωσε την τρύπα με το χαλίκι ..

Και εγώ τώρα ο κακοπροαίρετος ερωτώ τους αρμοδίους :

1) Το έργο αυτό της αποχέτευσης παρελήφθη από τον δήμο η ακόμα είναι σε εκκρεμότητα η ολοκλήρωση και παραλαβή ;

Γιατί αν παρελήφθη τότε κάποιος αρμόδιος που έβαλε την υπογραφή του για την παραλαβή σίγουρα θα πρέπει να λογοδοτήσει ενώπιον τις όποιας  αρχής είτε διοικητικής είτε δικαστικής και να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται από τον νόμο .

2) Αν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος αποκατάστασης της όποιας ζημιάς κύριε Χιονίδη τότε ρίξτε μία ματιά και σε μία παλαιότερη παρόμοια περίπτωση στον ακριβώς παράλληλο δρόμο  μπροστά από την βιοτεχνία του κυρίου Μπαρδάκη  η οποία έχει περάσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο που αποκαταστάθηκε , φυσικά η φωτογραφία είναι σημερινή .

3) Κύριε Χιονίδη αν αυτές είναι οι υπηρεσίες του Καλλικρατικού Δήμου προς τους πολίτες του τότε να με συγχωρείτε αλλά " καρφί δεν μου καίγεται για τα αποθεματικά σας "  η ότι άλλο σας έχουν αφαιρέσει γιατί ούτως η άλλος  δεν είναι στις προτεραιότητες του Δήμου τον οποίο διοικείτε η καλύτερη " ποιότητα ζωής των δημοτών σας " ..

Και αυτά είναι εδώ δίπλα μου μόνο στην δική μου γειτονιά γιατί αν πω να γυρίσω το χωριό και να καταγράψω παρόμοια προβλήματα σίγουρα δεν θα μπορούσαν να φιλοξενιθούν σε ένα απλό δημοσίευμα αλλά σε ένα " Φωτογραφικό Πανόραμα " με πρωταγωνιστή εσάς τον επανεκλεχθέντα Δήμαρχο για ακόμα μία θητεία με 50 και κάτι τις εκατό και θύματα όλους εμάς που δεν σας ψηφίσαμε κύριε Χιονίδη ..

Αλχαζίδης Αναστάσιος
Κάτοικος : Νέας Τραπεζούντας