Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ



Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας, ευχαριστεί το σωματείο «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Κατερίνης για την συνεργασία, παραχωρώντας το γήπεδο τους, για τη διεξαγωγή αγώνων  κατάταξης και Play-Off του των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ύστερα από την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο να προγραμματίσει τη σύνταξη προκηρύξεων πρωταθλημάτων και Κυπέλλου 2015-2016, παρακαλούμε τα σωματεία της δύναμής μας να στείλουν εγγράφως στην Ε.Π.Σ. Πιερίας μέχρι 30 Μαΐου 2015, απόψεις – προτάσεις που αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και γενικότερα θέματα οργάνωσης αυτών (ιατροί αγώνων, πρόγραμμα αγώνων, παρατηρητές αγώνων κ.τ.λ.), λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον Κανονισμό Ποδοσφαίρου.

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι ο επαναληπτικός αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΕΘΝΙΚΟΣ» Ν. Κεραμιδίου – «ΑΡΗΣ» Κοκκινοπλιτών για τα Play-Off της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16-05-2015 και ώρα 5:30 μ.μ. στο γήπεδο ΜΥΛΑΥΛΑΚΟΥ.

Για την Επιτροπή πρωταθλήματος & Κυπέλλου
Ο Πρόεδρος
Ηρακλής Δασιόπουλος